Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • HSS za privremeno financiranje i izbore do kraja ožujka

  “Iako je poljoprivreda i ruralno područje najpotentnije za ravnoj i otvaranje radnih mjesta, aktualna vlast u Hrvatskoj smanjuje sredstva za selo i poljoprivredu i proizvodnju hrane”, konstatirao je na konferenciji za novinare u Semeljcima Branko Hrg, predsjednik HSS-a.
  “Najbolja varijanta bi bila da se jednostavno donese privremni proračun, privremeno financiranje do kraja trećeg mjeseca i da se do tada održe izbori. Oni bi bili u narednoj godini redovni, jer je izborna godina, mogli bi se časno povući i reći da nisu imali prijevremene izbore. Ako ostane ova Vlada i ova garnitura do kraja sljedeće godine, onda će dubioza biti kud i kamo veća, jer oni više, ne da lažu građanima Hrvatske, oni lažu i sami sebi, ali na našu štetu”, poručio je Hrg.
  Hrvatska čak nije uspjela iskoristiti sredstva niti za “zelenu berbu” 25 milijuna kuna, pojasnio je nesposobnost ove vlasti te dodao kako su najave ministra Jakovine da će proračuna za poljoprivredu naredne godine biti puno bolji jer ćemo koristiti sredstva EU jednostavno je “balon od sapunice”.
  U sljedećoj godini najvjerojatnije nećemo iskoristiti najveći dio od 2 milijarde ponuđenih kuna, tvrdi Hrg koji je prozvao i premijera Milanovića zbog njegovih neprimjerenih izjava o hrani.
  Na skupu u Semeljcima Hrvatska seljačka stranka predstavila je svoj program pod nazivom “Poljoprivreda i selo” o čemu je govorio Josip Kraljičković.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog