Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Gradonačelnik Vinković o statusu Ljekarne Đakovo

  I dok su sve oči uprte u Vukovar, đakovački gradski vijećnici, uoči sutrašnje 11. sjednice Skupštine Osječko-baranjske županije, na čijem dnevnom redu je i prijedlog Odluke o pripajanju Ljekarne Beli Manastir i Ljekarne Đakovo Ljekarni Osijek, na današnjoj će sjednici raspravljati o budućem statusu Ljekarne Đakovo.
  Gradonačelnik Zoran Vinković tvrdi da nije riječ o ad hoc sazvanoj sjednici Vijeća.
  “Mi smo dobili u četvrtak poslije podne materijale iz Ljekarne Đakovo iz kojih je vidljivo, prije svega, financijskoj poslovanje, a ono što ću ja predložiti u ime Grada je to da ne bude naziv Ljekarne Osijek ukoliko je potrebno to spajanje, nego da to budu Ljekarne Osječko-baranjske županije i da sjedište bude u Đakovu”, izjavio je za naš radio gradonačelnik Vinković uoči današnje sjednice Gradskog vijeća.
  “I, ukoliko dođe do rasformiranja u budućnosti te buduće Ljekarne Osječko-baranjske županije, predložit ću da imovina, nekretnine, pripadnu Gradu Đakovu zajedno s osnivačkim pravima, s tim da Grad niti tada ne može preuzeti, dakle, u onom pravom smislu, funkciju osnivača i preuzeti eventualne dubioze koje bi proizišle iz poslovanja Ljekarne, koje definitivno će morati, sukladno novim zakonima, poslovati na tržišnim osnovama”, pojasnio je svoj stav gradonačelnik Vinković.
  Očitovanje o ovoj temi najavili su i iz Gradskog odbora HDZ-a

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog