Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Gradonačelnik u Makarskoj i Solinu

  Izaslanstvo Grada Đakova, predvođeno gradonačelnikom Zoranom Vinkovićem, idućih će nekoliko dana boraviti u Makarskoj i Solinu, objavio je Ured gradonačelnika.
  Naime, kako se navodi u priopćenju, u duhu otvorenog prijateljstva i povezanosti Grad Đakovo i Udruga veterana 122. Brigade HV, te Udruga 156. brigade HV-a Makarska i Grad Makarska realizirali su izložbu slika nastalih tijekom likovne kolonije „Đakovo i Đakovština u Domovinskom ratu“ koja je đakovačkoj javnosti predstavljena krajem prošle godine, a u Makarskoj će biti otvorena u petak 7. studenoga”, navodi se u priopćenju.
  Riječ je o likovnim radovima akademskih slikara nastalih tijekom već spomenute kolonije koju je organizirala Udruga veterana 122. brigade HV-a Đakovo, ali i radovima likovne kolonije iz 1991. godine koji su javnosti zbog ratnih događanja bili predočeni tijekom travnja 1992. u zagrebačkom hotelu Esplanada, a tada je izložbu otvorio predsjednik dr. Franjo Tuđman. Izložba je uspješno tijekom proteklih nekoliko mjeseci gostovala u Splitu, Sinju i Metkoviću, a u planu je njezino postavljanje do kraja godine u Zadru i Kninu.
  Ujedno će, ističe se u priopćenju, gradonačelnik Zoran Vinković posjetiti i Solin gdje će biti održan 21. INTERSTAS/Međunarodna smotra turizma, filma, krajobraza, 17. Međunarodni festival turističkog filma, i 13. Predstavljanje hrvatskih gradova i mjesta za Zlatni cvijet Europe.
  U okviru svečanosti, Gradu Đakovu će biti uručeno posebno međunarodno priznanje za izvrsnost prihvata, domaćinstva i predstavljanja grada Đakova u natjecanju za „Zlatni cvijet Europe 2014“, navodi se u priopćenju Ureda gradonačelnika.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog