Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vinković hitno traži Dom HV

  Gradonačelnik Zoran Vinković uputio je požurnicu Državnom uredu za upravljanje državnom imovinom i Ministarstvu obrane u kojoj traži hitnu predaju u posjed Doma Hrvatske vojske i pripadajućeg zemljišta.
  Grad Đakovo, kao vlasnik potražuje posjed nekretnine još od 2003. godine, upućeno je više zahtjeva Vladi i nadležnom ministarstvu, koje je taj objekt proglasilo neperspektivnim, ali se ništa nije dogodilo, konstatira gradonačelnik u svom dopisu, ističući i činjenicu da je, bez znanja Grada, ta nekretnina u srpnju prošle godine predana Agenciji za upravljanje državnom imovinom.
  U međuvremenu je Državno odvjetništvo u Našicama, stalna služba u Đakovu, podnijela tužbu radi utvrđivanja prava vlasništva Republike Hrvatske na tom objektu, što gradonačelnik ocjenjuje neopravdanim i neosnovanim.
  “Grad Đakovo je suočen s nedostatkom prostora za redovne aktivnosti građana, a istovremeno ne može raspolagati svojim prostorom u sklopu Doma Hrvatsek vojske”, zaključuje na kraju svoje požurnice gradonačelnik Vinković.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog