Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U akciji “Solidarnost na djelu” prikupljeno 10.126 kuna

  U jučerašnjoj 42. tradicionalnoj akciji “Solidarnost na djelu”, koja je održana pod motom “Pomozimo stanovništvu poplavljenih područja Hrvatske”, volonteri Gradskog društva Crvenog križa prikupili su 10.126 kuna. U akciji su, kako doznajemo od volonterke Inge Đuđik, sudjelovala 42 učenika Gimnazije i Srednje ekonomske škole.
  volonterke Akcija je protekla bez problema, građani su, kako ističu mladi volonteri, rado odvojili novac, a za uzvrat im je bio ponuđen “bookmark”, odnosno označivač stranica za 5 kuna. Mnogi su davali i više od tog iznosa, navode svoja iskustva mladi volonteri.
  djuro i jasna CK “Ovogodišnja akcija Solidarnost na djelu protekla je iznad očekivanja i očekujemo da će biti premašen prošlogodišnji iznos jer akcija još traje u osnovnim školama na području Đakovštine”, izjavio je ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Đuro Brataljenović.
  Deset posto od prikupljenog novca izdvaja se u Fond solidarnosti HCK, a od preostalog dijela poja je namijenjeno poplavljenima, dok će od preostalog dijela biti financirani paketi prehrambenim proizvoda socijalno ugroženima s područja Đakovštine.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog