Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Selačko bučino ulje na dm-ovim policama

  Među devet obiteljsko-poljoprivrednih gospodarstava, čiji proizvodi će se uskoro naći na policama dm-a, su i bučino ulje i sjemenske od bundeve Obrta za poljoprivredu, proizvodnju i uslugu “Ranovik” iz Selaca Đakovačkih Drage Bagarića.
  Bagarić je prošle godine na 24 hektara proizveo 11 tona sjemenki od kojih je dio namijenio za ulje.
  “Ovo je tek početak, prvi put smo među novim dobavljačima i prvi put prodajemo naše proizvode u malim pakovanjima. Ovo je prilika koja nama proizvođačima znači puno jer otvara mogućnost i za druge proizvode plasirati ih kroz dm-ovu prodajnu mrežu”, kratko je za naš radio izjavio Bagarić najavljujući sklapanje ugovora i za druge poljoprivredne proizvode.
  “Našim novim partnerima otvaramo dm-ovu prodajnu mrežu u 60 gradova koja će im pomoći u razvoju poslovanja i promocije“, izjavila je Tanja Hrvojević, menadžerica za asortiman osviještene prehrane u dm-u. 
  Vlasnici obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava na natječaj „…jer najbolje dolazi iz prirode!“ mogli su se prijaviti od 10. veljače do 31. ožujka ove godine, a tim natječajem, koji je organiziran u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede i Ministarstvom zaštite okoliša i prirode, dm je obilježio Međunarodnu godinu obiteljske poljoprivrede.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog