Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • SDP: “Đakovo s najvišom cijenom odvoza otpada u SiB”

  “Grad Đakovo ima najvišu cijenu odvoza otpada u čitavoj Slavoniji i Baranji i jedini je grad u kome je cijena porasla i to čak 60 posto”, tvrdi se u najnovijem priopćenju Gradske organizacije SDP-a u kojem se također navodi da građani Osijeka tu istu uslugu plaćaju 35 kuna, a “razina sortiranja u četiri kante, koje su Osječani dobili, puno je veća od ove u Đakovu”. Navodi se također da je cijena odvoza otpada niža i u Satnici Đakovačkoj u kojoj odvoz vrši đakovački Univerzal.
  Pozivajući se na 1.500 potpisa građana, SDP, kako se navodi u priopćenju, neće odustati od svojih zahtjeva da se, kako tvrde, sramotno visoka cijena odvoza smeća snizi i da Đakovo ne bude žrtva nesposobnosti gradske vlasti.
  SDP zanima hoće li Vinković i Soldo, koje u priopćenju optužuju za bahatost, neznanje i nesposobnost, i dalje ignorirati građane koji su ih birali, te traže i odgovor na pitanje hoće li ili ne sniziti cijenu odvoza otpada, ali bez komentara cijene struje, plina i nafte za koju nisu nadležni, a čime žele, kako se navodi, skrenuti pozornost s gradskih problema koje su stvorili.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog