Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Raspuštena đakovačka podružnica HSP AS

  Zbog kontinuiranog nezadovoljstva članova smjerom u kojem stranka ide, te ljudima koji su preuzeli prevlast u stranci čak i od predsjednice Ruže Tomašić, te stranku i pravaštvo prodali za osobne interese, đakovačka podružnica HSP dr. Ante Starčević je raspuštena.
  Ostavke su podnijeli: Predsjednik Mato Rajič, dopredsjednici Luka Pavličić, Tomislav Tomić, cjelokupno predsjedništvo te kompletna mladež na čelu s Adamom Kajbom. Ovim činom HSP AS Đakovo više ne postoji, te ostaje bez cjelokupnog članstva, objavljeno je u priopćenju.
  „Pokušali smo kao nova mlada snaga učiniti nešto za naš grad, smatrali smo da smo predstavnici jedne moderne, konzervativne, domoljubne opcije. Ispostavilo se da smo pogriješili. Pojedinci iz vrha naše stranke su sve bacili u vjetar i za sitne interese uništili stranku, čak su i radili protiv ikone pravaštva, Ruže Tomašić.„ – riječi su donedavnog predsjednika i gradskog vijećnika Mate Rajiča.
  Dopredsjednici Pavličić i Tomić su najavili da će njihov izabrani predstavnik u Gradskom vijeću ostati u oporbi, kao od prvog dana, a od danas kao nezavisni vijećnik.
  Mato Rajič je također podnio ostavku na mjesto dopredsjednika županijskog HSP AS te na mjesto člana Glavnog stana, a Luka Pavličić na mjesto predsjednika županijskog kluba mladih HSP AS, stoji u priopćenju.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog