Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ivanetić podnio ostavku

  HDZ-ov vijećnik, predsjednik Kluba vijećnika te stranke i gradonačelnički kandidat na proteklim lokalnim izborima Jasenko Ivanetić podnio je ostavku na članstvo u Gradskom odboru HDZ-a i na funkciju predsjednika Kluba vijećnika HDZ-a i HSS-a, a svoj vijećnički mandat stavio je u mirovanje.
  Kao razloge ostavke Ivanetić navodi poslovne obaveze, ali i aktualna zbivanja u stranci.
  “U politiku sam se uključio isključivo radi grada, zato što sam htio raditi nešto za grad, dakle , to mi je prioritet, a kroz Vijeće sam uspio neke svoje projekte iz kampanje progurati, kao što je legalizacija za jednu kunu i neke manje. Ovo je ostavka, ali s mogućnošću povratka u Vijeće. Dakle, ne isključujem mogućnost da se vratim da pokušam još neke projekte iz kampanje progurati”, ističe Ivanetić.
  Na ostavku, kako priznaje, utjecala su i previranja u HDZ-u.
  “Ne želim sudjelovati u nikakvim unutarstranačkim razmiricama, obračunima, ne želim se svrstavati na jednu, drugu, pa čak možda i na neku treću stranu, i iz tog razloga smatram da je ovo dobra odluka jer ne želim da mojim imenom maše niti jedna, druga ili treća strana. Ti ljudi su bili sa mnom svi u kampanji, dali mi podršku, a ja i ovim putem pozivam vodstvo stranke i sve druge da smire strasti i da krenu napokon raditi ono što trebaju raditi”, pojašnjava Ivanetić svoju odluku o ostavci.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog