Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Stručni skup o poremećajima komunikacije u djece

  Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom organizirala je danas II. Stručni skup posvećen poremećajima komunikacije u djece. Skup je održan u Hotelu Đakovo, a okupio je veliki broj liječnika , psihologa i drugih stručnjaka koji se bave tom problematikom. Sudionike je pozdravila prim. Zdenka Konjarik, predsjednica Udruge, koja je održala i predavanje o psihosocijalnoj rehabilitaciji. U nastavku skupa održano je nekoliko izlaganja, među kojima i profesora dr. Milivoja Jovančevića o djeci s disharmoničnim razvojem, a o autizmu je govorila i profesorica Silvija Pušeljić.
  Picture 012Dr Ivana Lovrić iznijela je rezultate analize autističnog spektra poremećaja tijekom pet godina u KBC-u Osijek, dok je o psihološkim aspektima roditeljstva djece s teškoćama u razvoju govorila profesorica dr. Dunja Baraban. Na skupu su govorili i drugi psiholozi i defektolozi.
  Pokrovitelji skupa su Ministarstvo socijalne politike i mladih, Đakovačko-osječka nadbiskupija, Osječko-baranjska županija i Grad Đakovo.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog