Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Slab interes za Mimozu

  Ako je suditi po reakcijama na akciju “Projekti 100” Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom, interes za stavljanje u funkciju đakovačke Mimoze, odnosno bivše upravne zgrade PIK-a Đakovo, i nije pretjeran.
  Za taj objekt, koji već godinama propada, stigla su tek dva prijedloga, odnosno inicijalni interes pokazao je Centar za socijalnu skrb i Grad Đakovo, ističe glasnogovornica Željka Šaponja.
  Obrazlažući inicijalni interes Centra za socijalnu skrb za Mimozu, ravnateljica Dubravka Petrović istaknula je neadekvatne prostorne uvjete u kojima Centar radi.
  “Još ranije smo pokazali interes za to, a toga su svjesni i u nadležnom ministarstvu, pa smo stoga pokazali zanimanje za taj prostor”, ističe ravnateljica napominjući, međutim, kako bi Centru trebalo oko 800 četvornih metara poslovnog prostora, a u Mimozi je oko 7.000m2. naglasila
  Državni ured za upravljanje državnom imovinom tek će procijeniti pristigle prijedloge za sve nekretnine, a prednost za daljnju proceduru imaju one koje bi poslužile proizvodnji, te razvoju turizma, ističe glasnogovornica Šaponja.
  Ukupno je za svih sto nekretnina koje nisu u funkciji pristiglo više od 700 inicijativa.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog