Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ravnateljica odbacuje HDZ-ove navode

  Ravnateljica Dječjeg vrtića Gordana Stjepanović odbacuje, kako navodi u priopćenju, neistinite navode s jučerašnje tiskovne konferencije HDZ-a, te najavljuje da će, ukoliko HDZ nastavi s obmanom javnosti i iznošenjem neistina, zaštitu potražiti pravnim putem .
  Podsjetivši da je preuzimanjem dužnosti 1. kolovoza 2012. godine na računu Dječjeg vrtića zatekla minus od 108 tisuća kuna, navodi da je već nakon šest mjeseci podmirila sva dugovanja, te da se nastavilo racionalnim poslovanjem, bez obzira, kako kaže, iz kojih se sredstava Vrtić financira.
  Tvrdi također da je izričito njezinim zalaganjem tijekom dvogodišnjeg mandata vrtić uveo promjene: HACCP standard i to u sve tri kuće, koji daje jamstvo da su namirnice zdravstveno ispravne i sigurne za konzumaciju, a njime je pojačana i kontrola higijene površina na kojima se priprema hrana. Kupljena je kompletno nova kuhinja, restauriran je namještaj u vrtiću Luka Botić, dvije prostorije u vrtiću Vila su renovirane i postavljeni su novi laminati. Renovirano je dječje igralište i rekviziti u vrtiću Vila, obnovljena je kompletna didaktika, tepisi te kupljen novi TV. Ravnateljica također navodi da je od njezina stupanja na dužnost povećan broj djece u Vrtiću sa 190 na 250.
  “Odgovorno tvrdim da su sva zapošljavanja u Gradskom vrtiću bila transparentna, preko javnih natječaja i opravdana potrebama, a sigurno bez ikakvih stranačkih utjecaja”, zaključuje ravnateljica Stjepanović pozivajući inspekciju na provjeru tih navoda koje bi, kako navodi, mogao potvrditi i predsjednik Upravnog vijeća da je bio prisutan na posljednje tri sjednice.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog