Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Obljetnica biskupskog ređenja mons. Hranića

  Večernjim misnim slavljem u đakovačkoj prvostolnici jučer je đakovačko-osječki nadbiskup mons. Đuro Hranić proslavio 13. obljetnicu svoga biskupskog ređenja,objavio je Nadbiskupijski tiskovni ured.
  Obraćajući se okupljenim vjernicima nadbiskup im je poručio da oni svojom molitvom, suradnjom, preuzimanjem odgovornosti, svojim inicijativama i podrškom mogu vrlo pozitivno utjecati na svećenike.
  “Hvala vam što nam ne podrezujete krila, te nas primjerom svoga života potičete na dobro”, rekao je nadbiskup.
  oblljjetnica Hranic vjernici U ime nadbiskupa Marina, u ime cijele Nadbiskupije, čestitku nadbiskupu Hraniću uputio je generalni vikar mons. Ivan Ćurić podsjetivši i na njegovo biskupsko geslo “Izvezi na pučinu!” obrazloživši da je riječ o „pučini“ jedne velike biskupije, u ratu stradalih i povratničkih župa, da je riječ o pučini nove evangelizacije … , pučini zajedništva u apostolatu s drugim biskupima, prezbiterijem, redovnicama i redovnicama, pučini snažne zauzetosti oko formiranja angažiranih i ozbiljnih vjernika laika, pučini društvene zajednice, političkih i ekonomskih odnosa, svijeta kulture, znanosti, pučini tolikih potrebnikâ – nezaposlenih, pogođenih nevoljama, …”
  “Toliko zahtijeva i izazova!”, istaknuo je mons. Ćurić, poželjevši nadbiskupu da bude i ostane radostan na tako zahtjevnoj pučini na kojoj je pozvan vršiti svoju službu.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog