Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mikulić: “HDZ nikome neće držati ljestve”

  ” Licemjerno je od SDP- i HNS-a što danas glume dušobrižnike prozivajući HDZ za poskupljenje cijene odvoza smeća kada se zna da je upravo HDZ 2006. godine organizirao peticiju protiv tadašnjeg SDP-ovog i HNS-ovog poskupljnja i vode i odvoza smeća”, odgovorio je na nedavne prozivke Marino Mikulić.
  “HDZ neće podržati niti jednu odluku koja je štetna za građane, pa tako ni ovo povećanje na 79 kuna. Tražimo da se ta cijena smanji, odnosno da je nerealno visoka”, kazao je Mikulić navodeći da je realna cijena odvoza otpada 60 kuna, ali tek nakon ozbiljne analize.
  Predsjednik đakovačkog HDZ-a tvrdi da su upravo SDP i HNS, čiji kadrovi su na čelu gradskih tvrtki, odgovorni za loše stanje u gradu, dug od 11 milijuna kuna, te posebno upozorava na nemogućnost otplate dugoročnog kredita.
  “Tražili smo od gradonačelnika financisjko izvješće, nismo ga dobili onako kako smo tražili i stoga tražimo da javno iznese građanima, odnosno stavi na stranice točno gdje je otišla koja kuna namjenski podignutog kredita”, rekao je Mikulić najavivši da HDZ neće “dati ruke za reprogram dok se ne sazna gdje su otišli novci jer ne želi snositi odgovornost”.
  “HDZ nikome neće držati ljestve, nije i niti će biti u koaliciji s HDSSB-om i neće ući u nadzorne odbore gradskih tvrtki “, poručio je Mikulić s konferencije za novinare zamjerivši gradonačelniku i izostanak pomoći roditeljima oko nabavke udžbenika dok je istodobno, kako je kazao, na NK Đakovu potrošeno 120 metara drva.
  “To nam govori o načinu raspolaganja javnim sredstvima, dok se istodobno nema za udžbenike niti biciklističke staze za djecu koja su krenula u školu”, konstatiro je Mikulić.
  Reagirajući na, kako kaže, priče po gradu, predsjednik Gradskog vijeća Goran Soldo istaknuo je da Vijeće nije raspravljalo niti donijelo odluku o poskupljenju odvoza otpada.
  Uz konstataciju da “HDZ ne snosi odgovornost za ovako nestručno i neodgovorno vođenje gradskih tvrtki”, Soldo je prozvao upravu Univerzala za sporost pri dijeljenju plavih kanti, dok su, kako je naveo, uplatnice s višim cijenama brzo podijelili.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog