Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Fekete proziva Korena

  “Grad Đakovo ima najvišu cijenu vode u odnosu na druge gradove u okruženju, pa čak višu i od pojedinih gradova na moru gdje se do vode moralo kopati i razbijati kamenje po nekoliko kilometara”, tvrdi u svom najnovijem priopćenju Stjepan Fekete, predsjednik Gradske organizacije Bloka umirovljenici zajedno koji zbog toga proziva direktora Vodovoda Vladu Koren.
  Fekete “Koren je kao direktor zapošljavao svoju rodbinu, svoje stranačke kolege, a sve na teret Vodovoda”, tvrdi Fekete predlažući gradonačelniku da se Vodovod ponovo vrati u sastav Univerzala čime bi se smanjila administracija i tada bi, navodi Fekete, cijena vode mogla pojeftiniti 50 posto.
  Vlado Koren “Žao mi je što ću biti malo i grub prema gospodinu Feketeu koji ne zaslužuje nego da kažem da bezobrazno laže i njegova relevantnost, i kao stranke i kao osobe, poznata je u gradu. Niti Đakovački vodovod ima najskuplju cijenu, nego najjeftiniju u okruženju, a to bi se mogao gospodin informirati jer postoje na internetu sve cijene, tako da je to bezočna laž, a kleveće me zbog toga što sam dosad pomagao njegovoj Udruzi invalida rada i odbio sam to pomaganje baš zbog tih kleveta i zbog toga on jednostavno izlazi s tim podacima. Žao mi je što moram tako reagirati, ali ne mogu više trpjeti ovakve prozivke”, odgovara Koren.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog