Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dogradonačelnik Išasegi nije u sukobu interesa

  Predsjednik Bloka umirovljenici zajedno Stjepan Fekete u otvorenom je pismu od gradonačelnika Zorana Vinkovića zatražio povlačenje odluke o povećanju cijene odvoza otpada ili da podnese ostavku.
  “Na ostavku ni ne pomišljam, davati značaj nekoj minornoj stranci nije na meni, a cijena smeća je moja odgovornost i odluka koja je donesena na temelju ekonomske analize”, odgovara gradonačelnik Vinković ne bježeći, kako kaže, od političke odgovornosti.
  S tim u vezi Fekete također u pismu tvrdi da je zamjenik gradonačelnika Ivan Išasegi u sukobu interesa jer “kao šef Radne jedinice Čistoća Komunalnog poduzeća Univerzal sudjeluje u izračunu cijene i predlaže gradonačelniku, a onda tu cijenu, zajedno s gradonačelnikom prihvaća”.
  Fekete poziva Išasegija da podnese ostavku na jedno mjesto, odnosno da bude ili dogradonačelnik ili djelatnik Univerzala.
  Prozvani zamjenik gradonačelnika Ivan Išasegi, demantira da je u sukobu interesa.
  “Odgovorno tvrdim da s tim nemam ništa, jer kao poslovođa radim u operativi, izvršavam naloge direktora i nadležnih gradskih odjela, donošenje cijena u nadležnosti je direktora i Nadzornog odbora i gradonačelnika i ja nemam mogućnosti utjecati na to”, zaključuje Išasegi.
  I gradonačelnik Vinković odbacuje mogućnost da je njegov zamjenik u sukobu interesa jer, kako kaže, ni u jednoj fazi nema utjecaj na formiranje cijene odvoza otpada.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog