Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Uskoro i đakovački natječaj

  I Grad Đakovo će, u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, za koji dan objaviti javni natječaj za prikupljanje prijava za sudjelovanje u sufinanciranju programa “Povećanja energetske učinkovitosti obiteljskih kuća”.
  Ukupna vrijednost projekta je 2,5 milijuna kuna, s tim da 50 posto osiguravaju sami korisnici, a preostali dio Fond i Grad, pojašnjava gradonačelnik Zoran Vinković ističući da je veliko zanimanje za ta sredstva.
  “Shvaćam zainteresiranost građana, ali da bi se mogli prijaviti na natječaj moraju izraditi projektnu dokumentaciju koja je polazišna točka svega”, upozorava.
  Programom su, kako navodi gradonačelnik, obuhvaćene mjere povećanja energetske učinkovitosti, odnosno zamjena postojeće stolarije, povećanje toplinske zaštite ovojnice obiteljske kuće, odnosno radovi na krovu, toplinska izolacija vanjskih zidova…, povećanje energetske učinkovitosti sustava grijanja ugradnjom plinskih kondenzacijskih kotlova, sustav prozračivanja i izrada energetskog pregleda i energetskog certifikata obiteljske kuće.
  Uvjeti natječaja su vrlo jasni i moraju biti ispunjeni svi kriteriji za dodjelu nepovratnih sredstava, također ističe gradonačelnik Vinković napominjući da takvi objekti, uz ostale uvjete, moraju biti i legalizirani.
  Natječaj, kao i sami rezultati bit će obljavljeni na internetskim stranicama Grada, a za njegovo objavljivanje čeka se samo odobrenje Fonda.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog