Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Zasjeda Gradsko vijeće Đakova

  Danas zasjeda Gradsko vijeće Đakova. Deveta sjednica, koja je bila odgođena prošloga tjedna, započela je utvrđivanjem dnevnoga reda i zahtjevom Kluba vijećnika HDZ-a i HSS-a o skidanju s dnevnog reda točke o reprogramu dugoročnog kredita kod Hypo Alpe Adria banke, zbog, kako su naveli, nepotpunog izvješća o utrošku sredstava. Prijedlog nije dobio potrebnu većinu glasova, te je sjednica nastavljena prema dnevnom redu iz saziva. Nakon aktualnog sata, na dnevnom redu će se naći prijedlozi izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja i Generalnog urbanističkog plana, odluka o isticanju kandidature Grada Đakova za europsku prijestolnicu kulture 2020. godine.
  Na dnevnom je redu i godišnji izvještaj o izvršenju proračuna za prošlu godinu, izvješća o radu i financijskom poslovanju Đakovačkog vodovoda, Univerzala, Cita, te izvješće Organizacijskog odbora o programu i financijskom planu 48. Đakovačkih vezova, te, među najzanimljivijima, prijedlog odluke o davanju suglasnosti na reprogram dugoročnog kredita kod Hypo Alpe Adria banke i još nekoliko drugih točaka.
  Danas je došlo i do zamjene vijećničkih mandata, pa je tako u vijećničke klupe umjesto Ivice Mandića, HNS, sjela Ljiljana Pološki Jurjević, a umjesto Gorana Primorca, HDZ, u klupe se ponovno vratio Ivica Rončević.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog