Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vinković SDP-u: Tko je 2009. digao “ručicu” za naplatu parkiranja?

  Đakovački gradonačelnik Zoran Vinković odgovorio je danas na jučerašnje prozivke iz SDP-a.
  – S obzirom da su konstantni objedi iz ” neoliberalne partije Hrvatske” koja se nekad zvala Socijaldemokratska partija Hrvatske, moram reći da me zabrinjava kako su dečki iz SDP-a, odnosno moje dojučerašnje kolege zaboravili, vjerojatno su doživjeli kopernikanski obrat, pa evo sada traže ukidanje naplate parkiranja iza 16 sati, a moram reći da je ta naplata uvedena 1. siječnja 2010. godine, pa sada postavljam pitanje uvaženim rukovodiocima neoliberalZV za pravedniju raspodjelu porezane partije, tko je dignuo “ručicu” tamo 2009. godine, za uvođenje naplate parkiranja, izjavio je Vinković. Podsjetivši na cijene i vrijeme parkiranja u gradu, rekao je da je njegovim uvođenjem centar grada oslobođen velikih gužvi i u svakom trenutku može se naći slobodno mjesto, rekonstruirane su i ulice, zatrpana “rupa” na kojoj se trebao graditi centar Dyacro, a cijena parkiranja najniža je u okruženju, poručio je.
  Osvrnuvši se i danas na poskupljenje otpada, ustvrdio je da glavni udari na standard dolaze s državne razine na kojoj vlada SDP.
  – Ponovno tvrdim da ovo sadašnje povećanje odvoza smeća, dakle imali smo 50,38, za koju su cijeni ruke digli i SDP-ovci, sada imamo cijenu 0d 79,19 kuna, nije nikakav socijalni udar, nikakva socijalna bomba na standard građana ovoga grada, nego su udari sve ove mjere koje Vlada RH donosi, sve ono što nije zapisano ni u kakvom planu “40-60”, nego ono što se ne provodi iz famoznog Plana 21, zaključio je Vinković.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog