Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vijeće odgodilo odluku o reprogramu

  Gradsko vijeće Đakova jučer nije dovršilo točku o davanju suglasnosti na reprogram dugoročnog kredita kod Hypo Alpe Adria banke koji je Grad podigao 2010. godine u iznosu 17.950.000 kuna. Pod reprogramom kredita podrazumijeva se produljenje otplate, odnosno jednogodišnji moratorij na otplatu glavnice uz plaćanje kamata. Vijeće je prihvatilo zaključak Odbora za financije i Statutarno-pravna pitanja kojim se traži dopuna izvješća o utrošku kredita, pa će se rasprava o toj temi ponovno nastaviti.

  ………………..

  O jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća priopćenjem se oglasio đakovački SDP tvrdeći kako se nikada ranije nije dogodilo da se već izglasane odluke ponovno izglasavaju niti da se glasa o prijedlozima vijećnika bez prava na raspravu.
  ” Nikada se još nije dogodilo da sjednica bude završena, a da nije zaključena ili prekinuta. Dogodilo se jučer i to na točki reprograma kredita Grada kada su HDZ-ovci zaključili da nisu u toku jer trebaju još neke dodatne materijale. Tko je na vlasti u Gradu? Tko vodi koaliciju i tko priprema sjednice Gradskog vijeća?”, pita SDP, a trenutni status 9. sjednice vjerojatno je – pauza, navodi se u priopćenju uz napomenu da su SDP-ovi vijećnici Josip Matkov i Vlatka Berc ukazali na niz nepravilnosti na jučerašnjoj sjednici.CAM00594

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog