Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • SDP traži skraćivanje naplate parkiranja do 16 sati

  Đakovački SDP u današnjem je priopćenju prozvao gradsku vladajuću većinu za nesposobnost u poticanju gospodarskog rasta i razvoja i otvaranje novih radnih mjesta za svoje sugrađane, tražeći da se kao ustupak građanima naplata parkiranja skrati do 16 sati. SDP smatra da ne postoji ekonomsko opravdanje za naplatu parkiranja iza tog vremena, podsjećajući na neispunjeno obećanje HDZ-a o prvom satu besplatnog parkiranja.
  Građani već snose posljedice lošeg upravljanja Gradom i ne mogu služiti samo za spašavanje gubitaških gradskih poduzeća, navodi se u SDP-ovom priopćenju, a kao dokaz tome je, kažu, i “plan 40 – 60” kojega gradonačelnik gorljivo brani napadima na druge.
  Odgovarajući gradonačelniku Vinkoviću, podsjećaju, kažu, da se odluke o poskupljenjima komunalija ne donose u Saboru, niti je ijedno poskupljenje iznosilo 60 posto.
  – Ako se gradonačelnik i gradska  vlast planiraju stalno opravdavati potezima iz Zagreba, što su samo prazne priče i demagogija, onda Grad Đakovo možda ni ne treba gradonačelnika i predsjednika Gradskog vijeća, navodi SDP. U godinu dana vlasti jedino su uspjeli podići cijenu odvoza smeća i cijenu ulaznice na bazen te proširiti zonu naplate parkiranja, a to sigurno nije u nadležnosti nikoga drugog nego gradskog vodstva, ističe se u priopćenju uz indexpoziv da se ugledaju na pozitivne primjere Osijeka, Semeljaca i mnogih drugih koji nisu povisili cijene, a neki ih čak i snizili s početkom sortiranja otpada.” Već sada se bojimo idućeg poteza nesposobne đakovačke koalicije HDZ-a i HDSSB-a”, zaključuje SDP.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog