Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • S Poljacima o gospodarskim potencijalima Đakova

  Među brojni gostima i posjetiteljima Đakova proteklog vikenda bili su i članovi poljskog izaslanstva na čelu s Tomaszem Glogovskim, zastupnikom u Poljskom parlamentu, koji su u našem gradu bravili u organizaciji saborskog zastupnika SDP-a Damira Tomića koji je i predsjednik Hrvatsko-poljske međuparlamentarne skupine prijateljstva, objavila je Gradska organizacija SDP-a.
  Gosti iz Poljske posjetili su privatnu vinariju Apostol u Trnavi u vlasništvu obitelji Lukačević, vinariju Đakovačko-osječke nadbiskupije gdje se, osim o potencijalima đakovačkih vina, razgovaralo i o mogućnostima izvoza u Poljsku, te o turističkim potencijalima Đakova i Slavonije.
  Gosti iz Poljske, kako se navodi u priopćenju, posjetili su i postrojenje bivše Pivovare Đakovo koja je više od 10 godina zatvorena te se razmatraju različiti oblici suradnje ili ulaganja u Đakovo i Slavoniju, a održan je i radni sastanak sa članovima Gradskog odbora i SDP-ovim vijećnicima u Gradskom vijeću i Županijskoj skupštini.
  Uz najavu novih sličnih pregovora i skore posjete njemačko-češke gospodarske delegacije, iz đakovačkog SDP-a prozivaju gradsku vlast zbog nezainteresiranosti za razgovor s gostima iz Poljske.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog