Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pronađeni novac i dokumente Zagrepčanin vratio Đakovčanki

  Zahvaljujući poštenju mladog Zagrepčanina Ivana Lijića jednoj našoj sugrađanki, koja je sinoć na tramvajskoj stanici u Zagrebu izgubila novčanik s dokumentima i popriličnom svotom novca, jutros je sve vraćeno.
  Sve se dogodilo sinoć oko 22,30, prisjeća se Ivan, koji je primijetio da je ženi ostao novčanik nakon što je ušla u tramvaj.
  “Pokušao sam je dostići, no nisam uspio, pa sam tragom dokumenata pokušao doći do kontakt broja telefona, no nisam ni to uspio, pa sam poslao mail i na Radio Đakovo, a jutros mi je stigao odgovor i stupio sam u vezu s vlasnicom novčanika, dokumenata i novca”, izjavio je za naš radio dvadesetosmogodišnji Ivan.
  Kaže da ni jednog trenutka nije dvojio što mu je činiti.
  “Nisam ni jednog trenutka dvojio jer sam vidio da gospođa nije iz Zagreba i odmah si tisuću pitanja postavite; a što ako je na proputovanju, ako je bolesna možda, a nema niti osobnih dokumenata…, a pošto je bio dosta velik iznos gotovine u novčaniku razmišljate o mogućim problemima s kojima se susreće takva osoba i stoga nisam dvojio da bih prisvojio novac, a dokumente bacio”, priznaje iskreno Ivan stavljajući se, kako kaže, i sam u tu situaciju.
  “Dakako da bi mi bilo drago da mi netko u tako kratkom roku vrati i novac i dokumente”, dodaje Ivan Lijić predstavljajući sebe kao “običnog građanina koji je voljan pomoći osobi u nevolji”.
  Odbio je i nagradu koja mu je bila ponuđena uz konstataciju da je osmjeh osobe čije je dokumente i novac pronašao i vratio, te činjenica da će biti pošteđena ishođenja novih dokumenata, dovoljna nagrada.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog