Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nedozvoljeno držanje oružja

  Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 58-godišnjak počinio kazneno djelo nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i prijetnja. Temeljem sudbenog naloga u popodnevnim satima 30. srpnja izvršena je pretraga doma i drugih prostorija koje koristi Đakovčanin te je tom prilikom pronađen i oduzet ručno izrađen pištolj i puška te još nekoliko komada oružja i nekoliko stotina komada pripadajućeg streljiva. Đakovčanin je priveden pritvorskom nadzorniku PU.

  I nakon ovoga slučaja policija poziva i apelira na sve one, koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji. Napominjemo da građani ne donose sami oružje i eksplozivna sredstva u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već da o svojoj nakani predaje obavijeste na broj 192 ili najbližu policijsku postaju. Policija će poslati stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način.
  Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.
  images

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog