Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Za poplavljene prikupljeno 13.770 kuna

  Đakovčani su još jednom pokazali solidarnost s onima u potrebi. Naime, na večerašnjem humanitarnom koncertu pod nazivom „Iz srca Slavonije, za Slavoniju“, čiji prihod je namijenjen poplavljenim područjima, prodano je 1.377 ulaznica od kojih je prikupljeno 13.770 kuna, doznajemo od Mare Živković, inicijatorice koncerta.
  “Koncert je izuzetno uspio, Gradska nastavno sportska dvorana je bila puna, svi su se odazvali i Đakovčani su pokazali da imaju veliko srce”, izjavila je inicijatorica uputivši zahvalu svim izvođačima, ali i svima drugima koji su bili angažirani oko organiazcije koncerta.
  Prikupljeni novac sutra će biti uplaćen na žiro račun Crvenog križa koji je otvoren za stradale u poplavama u Slavoniji.
  Na koncertu, čiji organizator je bio Grad Đakovo, nastupila su 22 izvođača: Slavonski dukati, Slavonija band, Slavonske lole, Zvona, Prijatelji, Izvor, Dyaco, Sanja Hajduković, Đerdani, Slavonska duša, Nova banda, Kadenca, Brace, Slavonski san, Inat slavonski, Slavonski vez, Strossmayer, Đakovčanke, Bećarine, klape Certissa i Slavonica i Matea Matković.

   

  Foto: Maja Muškić

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog