Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vinković: Đakovčani ponosni na Domagoja Duvnjaka

  Na prigodnoj svečanosti u Gradskoj vijećnici gradonačelnik Zoran Vinković uručio je Godišnju nagradu Grada Đakova Domagoju Duvnjaku, koji je zbog profesionalnih obaveza bio spriječen osobno preuzeti priznanje na svečanoj akademiji povodom Dana Grada.
  Uručujući mu priznanje gradonačelnik je naglasio da je Đakovo ponosno na dosadašnje rezultate, te posebno izrazio zadovoljstvo što Domagoj nije zaboravio Đakovo ni u onim trenucima kada osvaja medalje i druga najviša priznanja. Podsjetio ga je na obećanje od prije osam godina da će u grad donijeti zlatnu olimpijsku medalju.
  “Ovo priznanje je dokaz koliko Đakovo, Đakovčanke i Đakovčani cijene Domagoja Duvnjaka i koliko su ponosni na njega”, kazao je Goran Soldo, predsjednik Gradskog vijeća, koji je također bio nazočan uručenju Godišnje nagrada Grada Đakova najboljem svjetskom rukometašu.
  Zahvaljujući na priznanju, Domagoj Duvnjak istaknuo je da su mu upravo đakovačka priznanja posebno draga, te je najavio da će nastaviti donositi medalje u svoj grad.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog