Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pred vijećnicima i reprogram dugoročnog kredita

  Za ponedjeljak, 23. lipnja, zakazana je 9. sjednica Gradskog vijeća na kojoj će se naći više zanimljivih točaka.
  Osim prijedloga odluke o izradi II. izmjene i dopuna Prostornog plana uređenja Grada i izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana, pred vijećnicima će se naći i izvještaj o izvršenju proračuna za prošlu godinu, izvješća o radu i financijskom poslovanju gradskih tvrtki: Đakovačkog vodovoda, Univerzala i Cita, ustanova u kulturi, te izvješća o realizaciji programa u djelatnosti predškolskog odgoja, kulture, tehničke kulture, sufinanciranja programskih aktivnosti udruga od interesa za grad, te javnih potreba u športu.
  Na dnevnom je redu i prijedlog odluke o davanju suglasnosti na reprogram dugoročnog kredita kod Hypo Alpe Adria banke, prijedlog plana zaštite od požara, izbor članova Savjeta mladih, te izvješće Organizacijskog odbora o programu i financijskom planu 48. Đakovačkih vezova.
  Vijećnici bi trebali odlučiti i o isticanju kandidature Grada Đakova za Europsku prijestolnicu kulture 2020. godine.
  Od sljedeće sjednice svoj vijećnički mandat stavit će u mirovanje HNS-ov Ivica Mandić i HDZ-ov vijećnik Goran Primorac, a umjesto njih u vijećničke će klupe sjesti Ljiljana Pološki Jurjević i Ivica Rončević.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog