Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Obrubić i Goreta prvi Čačićevi đakovački reformisti

  U Đakovu je, u nazočnosti tridesetak članova, održana osnivačka skupština Čačićevih refomista, odnosno Udruge “Incijativa za osnivanje Narodne stranke – reformisti”. Za predsjednika je izabran Ivan Goran Obrubić, dopredsjednik je Vedran Goreta, tajnik je Hrvoje Jović, a članovi Izvršnog odbora su još i Antun Goreta, Siniša Crnov, Darko Takač, Damir Bosak, Klementina Kuprešak, Marko Novković, dok je predsjednik Nadzornog odbora Ivo Posavčević.
  Osnivačkom skupu bio je nazočan i Zvonimir Bilić, regionalni povjerenik za Slavoniju i Baranju koji je u svom govoru istaknuo da će buduća Narodna stranka – reformisti biti pozicionirana u političkom centru, te da se reformisti vraćaju izvornom Savkinom narodnjaštvu.
  Među đakovačkim Čačićevim reformistima su i tri bivša člana HNS-a, no to im, kako ističe predsjednik Obrubić, nije bitno jer će nastojati realizirati svoj program kojemu je cilj reforma, rast, razvoj, izvoz……
  “Glavni cilj je otvaranje novih radnih mjesta i zapošljavanje mladih prije svega da ne moraju, poput puno mojih kolega, odlaziti vani trbuhom za kruhom”, ističe Obrubić.
  “Hrvatskoj su potrebni ljudi, vođe, koji znaju donositi odluke, a Radimir Čačić to definitvino zna”, poručuju đakovački reformisti čija organizacija je druga u Osječko-baranjskoj županiji, a najavljuje se osnivanje i u ostalim gradovima.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog