Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Najljepša okućnica Katice Milković

  Pobjednica natječaja “Zeleno srce Đakova” Turističke zajednice Grada Đakova za izbor najljepše okućnice je Katica Milković iz Piškorevaca, drugo mjesto pripalo je Mati Ručeviću iz Budrovaca, a treće Kati Svalini iz Đakova. Njima će biti určen bon za kupovinu u vrtnom ili poljoprivrednom centru u vrijednosti 2.000 kuna za prvo mjesto, tisuću za drugo mjesto i bon u vrijednosti 500 kuna za treće mjesto.
  Odlučilo je to povjerenstvo čiji članovi su Sanja Malević, Marija Burek,Tomislav Vuković i Dinko Hrehorović, a prema odluci istog povjerenstva priznanja su dobili i Mara Zrinušić iz Đakova i Petar Ljubić, također iz Đakova.
  Povjerenstvo je ocjenjivalo uređenost okućnica privatne kuće ili balkona (privatne kuće ili stambene zgrade) prema kriterijima cvjetnosti i hortikulturnog uređenja, odnosno vlastito održavanje tijekom cijele godine, originalnost uređenja, raznovrsnost bilja, opremljenost (natpis ulice, kućni broj, uređena ograda), na glavnoj prometnici, centru ili u funkciji turizma. Osim članova Povjerenstva, u ocjenjivanju, odnosno glasovanju su sudjelovali i građani putem Facebook stranice TZ Grada.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog