Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Još jedan dopis zbog komaraca

  Kao što je i najavio, gradonačelnik Zoran Vinković ponovio je zahtjev Vladi RH za sufinanciranje uništavanja komaraca na području Grada Đakova s iznosom od milijun kuna. Bez pomoći Vlade, naglašava gradonačelnik Vinković, problem komaraca, koji je i javnozdravstveni problem, neće moći biti riješen i to ne samo u Đakovu, već i čitavoj Slavoniji čiji su dijelovi pogođeni poplavama. Upravo ta činjenica pridonosi nastanku velikog broja komaraca, kao i veći broj voda stajaćica na području Grada, navodi se u dopisu.
  Do sada je grad Đakovo za tretiranje komaraca na svom području iz proračuna izdvajao oko 200.000,00 kn, što je bilo dovoljno samo za kratkotrajno ublažavanje posljedica najezde komaraca.
  Većina lokalnih zajednica u Hrvatskoj suočava se s nedostatkom novca za provedbu mjera dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije, pa je tako uočljiv i trend smanjivanja broja intervencija, posebno kada je u pitanju suzbijanje komaraca. Stoga se od Vlade RH očekuje da će iznaći zatražena sredstva kako bi Grad Đakovo na svome području uspješno proveo suzbijanje komaraca.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog