Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovački tamburaši za poplavljene

  U organizaciji Grada Đakova sutra će se u Gradskoj nastavno sportskoj dvorani, s početkom u 20 sati, održati humanitarni koncert pod nazivom „Iz srca Slavonije, za Slavoniju“.
  Inicijatorica koncerta je Mara Živković koju su na organizaciju koncerta, kako kaže, ponukale slike patnje ljudi s poplavljenih područja Slavonije, BiH i drugih krajeva. Razočarana činjenicom što, kako kaže, Zagreb nije uključio Slavoniju u svoj koncert, pa se obratila s tom idejom gradonačelniku Zoranu Vinkoviću koji je podržao inicijativu.
  Na koncertu će nastupiti 22 izvođača: Slavonski dukati, Slavonija band, Slavonske lole, Zvona, Prijatelji, Izvor, Dyaco, Sanja Hajduković, Đerdani, Slavonska duša, Nova banda, Kadenca, Brace, Slavonski san, Inat slavonski, Slavonski vez, Strossmayer, Đakovčanke, Bećarine, klape Certissa i Slavonica i Matea Matković.
  Cijena ulaznice za sutrašnji humanitrani koncert je 10 kuna, a tiskano je 1.600 ulaznica.
  “Svojim dolaskom i kupovinom ulaznica pomoći ćemo obnovu poplavljenih područja istočne Slavonije, te ubrzati obnovu uništenih domova i povratak mještana njihovim kućama i svakodnevnom životu”, navodi se u pozivu koji je uoči sutrašnjeg koncerta uputio gradonačelnik Zoran Vinković.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog