Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vinković: “Pomaci i promjene naziru se u svim segmetima”

  Sutrašnjom svečanom sjednicom Gradskog vijeća, koja će se održati u Hrvatskom domu u 11 sati, počinje obilježavanje Dana Grada. Na sjednici će biti uručena priznanja ovogodišnjim laureatima.
  Godišnju nagradu primit će Domagoj Duvnjak, mons. Stjepan Karalić, časna sestra Marija Rastislava Ralbovsky, Odbojkaški klub Đakovo, Menalo d.o.o. i Libro d.o.o.
  Povelja zahvalnosti bit će uručena Pavi Luciću, Udruzi svetog Vinka Paulskog, Šumariji Đakovo, Pučkom otvorenom učilištu Mentor, NK Hajduku Široko Polje, Udruzi pčelara Đakovština, te mjesnim odborima Piškorevci, Selci Đakovački, Sjever Dračice i Đurđanci.
  Dan Grada bit će obilježen i tradicionalnom uličnom utrkom u petak u 17 sati.

  “Tijekom proteklih godina učinili smo sve da Grad Đakovo postane ugodno mjesto življenja. Pomaci i promjene naziru se u svim segmentima života, Grad se mijenja pred našim očima, iako se neki projekti ne odvijaju željenom dinamikom, mnogi od njih su ipak realizirani”, poručuje u čestitki povodom Dana Grada gradonačelnik Zoran Vinković.
  Uz konstataciju da je grad moderniziran u svim dijelovima života, da su sve brojnije kulturne, sportske i zabavne manifestacije, gradonačelnik ističe da su u svim ovim promjenama koje grad doživljava upravo njegovi ljudi najveća vrijednost.
  “U ovim teškim trenucima gospodarske krize potrebno je učiniti sve kako bi zajedničkim radom, ujedinivši ljubav, znanje i pamet ostvarili boljitak Đakova, Slavonije i Hrvatske”, zaključuje gradonačelnik Vinković.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog