Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sve više pomoći

  Jutros u djelatnici Općine Gorjani i članovi DVD-a Gorjani, ukupno njih 15, otputovali u Slavonski Šamac kako bi pomogli kod osiguravanja nasipa. Osim toga, mještani Gorjana i Tomašanaca prikupili su tijekom proteklih dana veću količinu hrane, higijenskih potrepština, odjeće i drugih proizvoda koje su dostavili u vinkovački Crveni Križ.
  U akciji simbolična naziva „Ispraznimo džepove“ koju su organizirali djelatnici i učenici Osnovne škole Đakovački Selci prikupljeno je tisuću tristo četrdeset kuna i za taj novac kupljene su potrepštine za poplavom pogođene stanovnike Slavonije, a pomoć je predana Crvenom križu.
  Skupina mladih studenata, stanara zagrebačkog Studentskog doma Stjepan Radić samoinicijativno je oko sebe okupila veliki broj mladih kako bi pomogli poplavljenim područjima u Hrvatskoj i BiH. Okupili su se u inicijativu “Studentski Val Pomoći” i dosad uspjeli prikupiti i isporučiti oko 90 tona potrepština za Slavoniju i BiH.
  “Dobra kava” akcija je Inicijative mladih grada Đakova koja je pokrenuta u suradnji sa đakovačkim ugostiteljima radi prikupljanja pomoći poplavljenom stanovništvu. Tijekom vikenda će od svake prodane kave kuna biti uplaćena Crvenom križu za pomoć postradalima, ili će ugostitelji kupiti u protuvrijednosti potrepštine za stradala područja.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog