Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Kandidati za EU parlament među građanima

  Dva tjedna prije izbora za EU parlament, intenzivirani su susreti kandidata s građanima. Tako su jutros na gradskom korzu neformalno druženje organizirali Hrvatski laburisti – Stranka rada. Treba li uopće ocjena ovakvoj Vladi, odgovorio je na novinarski upit nositelj liste Nikola Vuljanić, komentirajući aktualno stanje u državi.
  “Ovi dečki bi sasvim sigurno išli na popravni i to ne samo u ljetnom nego i jesenskom roku.
  Stanje je katastrofalno, bijeda je u Hrvatsku ušla na velika vrata i ova Vlada tome je uvelike doprinijela. Sve ove pretumbacije koje rade iz ovih ili onih interesa, ne znače baš ništa, što god oni napravili neće napraviti dobro. Jedini dobar potez bi bio da se okrenu i odu kući, poručio je Vuljanić. Građane je pozvao da izađu na izbore za EU parlament jer se ondje donosi zakoni koji se primjenjuju i u Hrvatskoj. Na izlazak na izbore pozvala je i najmlađa kandidatkinja Monika Bogeljić, dok je oštre ocjene na račun stanja u zemlji i Europe iznio Antun Kapraljević. Hrvatska je besramno opljačkana od naših domaćih izdajnika, a u posljedjih devet godina, pljačkana je uz pomoć Europe koja je sve to gledala, ustvrdio je Kapraljević.
  ” Ja ne želim takvu EU, ako uđem u EU parlament borit ću se da mijenjam takvo stanje i u Europi i u Hrvatskoj, jer europarlament je dovoljno jaka pozornica da se može utjecati i na stanje u Hrvatskoj. Ovo što je napravio truli kapitalizam je zlo… građani Hrvatske, a s posebno Slavonije nisu zaslužili da budu gladni, zaključio je Kapraljević.

  …………………..
  U sklopu kampanje za EU izbore, danas se na gradskom korzu na kavi s građanima družila kandidaktinja SDP-a Biljana Borzan.
  …………..
  I Marijana Petir, kandidatkinja HSS-a za EU parlament danas će posjetiti Strizivojnu gdje će u 19,30 održati tribinu, a prije toga će posjetiti izlobžbCAM00427u narodnih nošnji i ručnih radova, te radionicu češljanja tradicionalnih šokačkih frizura.
  ………………
  Sutra će se Đakovčanima na predizbornom skupu predstaviti i EU kandidati s koalicijske liste HDZ- a Dubravka Šuica, Davor Ivo Stier, Ruža Tomašić, Ivica Tolić i Ivan Sablić. Skup će se održati u Hrvatskom domu s početkom u 17.30.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog