Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pronašao protuavionska streljiva

  Jučer u poslijepodnevnim satima 51-godišnjak je uz prugu u polju u Strizivojni pronašao dva protuavionska streljiva koja je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu.
  Povod je to za podsjećanje da je još uvijek u tijeku akcija „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“, pa policija poziva građane na dragovoljnu predaju oružja.
  Policija poziva i apelira na sve građane, koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave te da ne donose sami oružje i eksplozivna sredstva u policijsku postaju kako ne bi došlo do aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već da o svojoj nakani predaje obavijeste na broj 192 ili najbližu policijsku postaju.
  Policija će poslati stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način.
  Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se građani mogu dodatno informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog