Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Vila 2” pobjednik 5. Dječje olimpijade

  Jučer je pred prepunim tribinama gradske nastavno-sportske dvorane održana 5.Dječja olimpijada za djecu vrtićke dobi  ” Đakovo – 2014 ” s oko 150 sudionika.
  Uz poznate zvuke Radetzkog marša, mali su sudionici prije početka natjecanja ušli u dvoranu u svečanom mimohodu. Nakon pozdravnih riječi i pročitanog pisma predsjednika RH, pokrovitelja ovoga malog jubileja. 5. Dječje olimpijade, Ive Josipovića, natjecanje je otvoreno svojevrsnom dječjom himnom Kad se male ruke slože. Olimpijadu je otvorio gradonačelnik Zoran Vinković, također pokrovitelj toga događaja.
  U zanimljivom i borbenom, ali izrazito prijateljskom natjecanju nastupilo je šest ekipa:
  Vila 1, Vila 2, Botićeva, Mažuranac, vrtić “Zvrk” i Sunčev sjaj- Nazaret i to u šest sportskih disciplina: štafetna utrka autićima, štafetna utrka s preprekama, skok u dalj, košarka, nogomet i štafetna utrka.
  U neizvjesnoj borbi do kraja najbolji rezultat ostvarili su mali natjecatelji iz vrtića “Vila 2”, drugo mjesto osvojila je ekipa vrtića “Sunčev sjaj- Nazaret”, a treće s istim brojem bodova ali s lošijim rezultatom u završnoj disciplini osvojila ekipa vrtića  Luke Botića.
  5. Dječju olimpijadu u Đakovu pratilo je oko 700 posjetitelja, a oko 600 djece uživalo je u sportsko zabavnoj atmosferi ove zanimljive manifestacije koja, osim popularizacije sporta ima za cilj i razvijanje natjecateljskog duha među djecom.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog