Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Šola i Raspudić brane biskupa Košića

  Udruga dragovoljaca Đakovštine 1990.-1991. i Hrvatski obredni zdrug “Jazovka” krilo Đakovo u zajedničkom su priopćenju osudili, kako navode, neosnovane medijske napade na biskupa Vladu Košića.
  “Izjave biskupa Vlade Košića o osudi totalitarne komunističke prošlosti preblage su u odnosu na veličinu kršenja ljudskih prava koji su se događali u komunističkoj Hrvatskoj. Hrvatska se nakon 23 godine pada totalitarnog komunističkog sustava nije suočila s tim najmračnijim dijelom svoje prošlosti”, navodi se u priopćenju uz konstataciju da smo, “nažalost i danas suočeni u našem društvu s opravdavanjem, prešućivanjem i prikrivanjem komunističko-udbaških zločina”.
  “Riješenje ovog problema postoji, a to je Zakon o lustraciji osoba koje su kršile ljudska prava. Poslije lustracije više neće biti udbaša i komunista na vlasti, smanjit će se korupcija, doći će do gospodarskog rasta, smanjit će se nezaposlenost, povećat će se investicije, kao u ostalim postkomunističkim zemljama koje su donijele lustracijski zakon”, ističu u priopćenju
  Miro Raspudić, predsjednik Udruge dragovoljaca Đakovštine 1990.-1991. i Pero Šola, predsjednik Hrvatskog obrednog zdruga “Jazovka” krilo Đakovo.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog