Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • SDP proziva županijsku vlast zbog nebrige o školama

  Gradski odbor SDP-a reagirao je na, kako se navodi u priopćenju, netočan podatak koji je iznio gradonačelnik Vinković u vezi s inicijativom za izradu novih srednjoškolskih strukovnih zanimanja, odnosno na njegovu tvrdnju da gradovi nemaju ništa s tim.
  Prozivajući ga da mu je hobi za sve okriviti Vladu i njene ministre, u priopćenju pojašnjavaju da “nove kvalifikacije i standarde zanimanja izrađuje i donosi Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, a prijedlog za razvoj standarda zanimanja i novih strukovnih kvalifikacija daju zainteresirane institucije”.
  “Pitamo se koja bi to institucija u ovakvom slučaju velikog broja nezaposlenih osoba sa završenom četverogodišnjom srednjom školom bila više zainteresirana za uvođenje novih programa od naše Županije ili Grada?, navodi se u priopćenju uz konstataciju da  Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta samo odobrava predložene programe.
  O brizi županije kao osnivača za đakovačke škole najbolje govori njihov izgled, ističe se na kraju priopćenja Gradskog odbora SDP-a koji proziva gradsku vlast da se od lokalnih izbora bavi samo sobom i problemima koji nisu u njihovoj nadležnosti.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog