Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • SDP: “Gradonačelnik se hvali vladinim projektima”

  Potaknuti, kako kažu, pitanjima građana, vijećnici SDP-a Josip Matkov i Vlatka Berc održali su konferenciju za novinare u dvorištu đakovačkog DVD-a kako bi upozorili na problem parkiranja autobusa APP-a.
  “Građani se pitaju zbog čega se ti autobusi parkiraju u dvorištu DVD-a i tko će sanirati oštećenja kolnika”, istaknula je vijećnica Berc upozoravajući i kao predsjednica Vijeća Mjesnog odbora Matija Gubec, na nedovoljnu širinu kolnika na križanju Kvaternikove i Splitske ulice zbog čega su vozači autobusa, kako kaže, primorani prelaziti preko zelene površine, a česta je pojava da automobili koji čekaju na semaforu moraju uzmicati da bi se izbjegao sudar.
  Vijećnik Josip Matkov pozvao je gradonačelnika da, po uzoru na Vladu RH, konačno objavi popis gradske imovine, te da se prestane hvaliti projektima Vlade i ministarstava. Pozvao se na jučerašnje priopćenje gradonačelnika o javnim radovima u kojem se taj projekt prikazuje kao projekt Grada u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje.
  “A, istina je da je to projekt Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i da sve općine i gradovi koriste tu blagodat”, pojašnjava Matkov uz konstataciju da postoje i takvi paketi u kojima jedinice lokalne samouprave sufinanciraju određene projekte u javnim radovima, što dodatno može povećati zapošljavanje.
  “Međutim, u tim projektima nema Grada Đakova”, zaključuje Matkov.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog