Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mikulić: “Provodit ćemo politiku desne orijentacije”

  Komenitrajući pobjedu na unutarstranačkim izborima novoizabrani predsjednik đakovačkog HDZ-a Marino Mikulić ne skriva zadovoljstvo, ali i poziva i dojučerašnje oponente na zajednički rad na jačanju stranke.
  “Polučili smo rezultat dobar za nas, pružili smo ruku i našim unutarstranačkim oponentima i sve ih pozvali na zajednički rad, ipak smo mi jedna stranka i ova je stranica zatvorena za nas”, kratko je prokomentirao najavivši već za sutra konstituiranje Gradskog odbora i izbor ostalih dužnosnika stranka.
  Antun Galić će biti tajnik, dopredsjednici će biti Sanja Rogoz-Šola, Josip Tomičić i Goran Soldo, a rizničar će biti Mile Kaselj, najavljuje Mikulić.
  Novi predsjednik đakovačkog HDZ-a vrlo brzo će izići i sa stavom o suradnji HDZ-a i izvršne vlasti u gradu.
  “Poštujem instituciju gradonačelnika i vrlo brzo ćemo razgovarati s gradonačelnikom Vinkovićem, a naravno da smo svjetonazorski kompatibilni sa svim strankama desnice i tu ćemo tražiti neke zajedničke interese. Od svojih stavova nećemo odustajati, a uvažavat ćemo njihove i provodit ćemo politiku desne orijentacije”, najavljuje novoizabrani predsjednik HDZ-a Mikulić.
  “Ne bih se obazirao na HNS i SDP sada, nama je kroz izborni ciklus prošlo oko 500 ljudi, neke stranke koje imaju 20 ili 50 članova, Mandić traži mjesto pod suncem, a što se tiče Vinkovića ja nikad nisam rekao da je pijanica, uvijek sam ga kritizirao, ali uvijek u interesu pozitivne kritike da izazove kod njega reakciju. Poštujem HDSSB kao desnu stranku isto kao i HSP dr. Ante Strarčević i sve stranke desnice i uvažavam ih”, odgovorio je Mikulić i na Mandićev komentar njegove pobjede na unutarstranačkim izborima u HDZ-u.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog