Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Kujundžić na tribini u Đakovu

  “Gospodarstvo propada, mladi odlaze, zemlja u propadanju, brod tone, a kapetan odlazi na 15 dana iz zemlje”, tim je riječima predsjednik Hrvatske zore Milan Kujundžić na tribini, odnosno razgovoru s Đakovčanima okarakterizirao aktualno stanje u Hrvatskoj.
  “Brod koji tone, kojega prvi napušta hrabri kapetan, to govori o dubini krize, zemlja u kojoj se proračun svaka tri tjedna mijenja, zemlja u kojoj mladi nemaju nadu i napuštaju je i političari koji uzimaju i jedino ih zanima kako ostati na tim mjestima”, ilustrirao je Kujundžić istaknuvši kako ne može razumije hrvatski narod koji tako pasivno, čak indolentno, ne želi ništa promijeniti.
  “Ono što bi bilo logično je zaustaviti agoniju da što manje traje i zaustaviti propadanje i neka u studenome ove godine narod odluči zajedno na parlamentarnim i predsjedničkim izborima želi li isto, ili želi mijenjati”, poručio je predsjednik Hrvatske zore naglasivši kako narod dobro zna što je napravio Kukuriku savez i HDZ i kooperanti.
  Hrvatska zora tribina Kujundžić kaže da narod ne smije zabijati glavu u pijesak i treba odlučiti želi li dati šansu zdravim snagama bez, kako je rekao, takozvanih zastava lijevih i desnih, jer pod lijevim i desnim zastavama opljačkali su i osiromašili zemlju.
  “Nametnuta je strategija da postoje samo dvije stranke, a postoje i drugi ljudi, pošteniji i oni su šansa da će biti bolje”, zaključio je svoje kratko obraćanje Đakovčanima Milan Kujundžić zadržavši se s njima u razgovoru o aktualnim temama, ali i o osnivanju Hrvatske zore u Đakovu.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog