Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Hitna samo za životno ugrožene

  Župan Vladimir Šišljagić i predsjednik Skupštine Osječko-baranjske županije Antun Kapraljević posjetili su Dom zdravlja gdje je instaliran novi digitalni RTG uređaj za koji je županija iz decentraliziranih sredstava osigurala oko 800 tisuća kuna.
  Isto tako, kako je pojasnio ravnatelj Boro Knezović, nabavljen je i novi zubni RTG uređaj, a županija je prošle godine refundirala i troškove specijalizacija.
  “Trenutno su na specijalizaciji tri specijalizanta; iz ortodoncije, iz opće interne medicine i medicine rada, a HZZO plaća samo jednu, a čekaju se još dva rješenja o specijalizaciji iz radiologije i okulistike”, pojasnio je ravnatelj Knezović.
  Župan je posjetio i Hitnu pomoć u čijem radu dolazi do bitnih promjena od 1. travnja. Naime, u Hitnoj više nema ambulante, nego dežura samo ekipa koja intervenira na poziv na 194 i to u životno ugroženim situacijama, pa se svi drugi pacijenti trebaju obratiti dežurnoj ambulanti ili svome liječniku.
  Zbog ukupnog stanja u zdravstvu Ministarstvo zdravlja nije predvidjelo ni ponovno otvaranje đakovačkog rodilišta, također je naglasio župan najavivši nastavak lobiranja.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog