Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Turistički klaster “Slavonska košarica”

  Turistički djelatnici Slavonije i Baranje shvatili su da samo zajedničkim nastupom i međusobnim povezivanjem mogu učiniti značajniji iskorak u prezentaciji i ponudi ovoga dijela Hrvatske i privlačenju sve većeg broja turista.
  Zbog toga se sve više njih priključuje Turističkom klasteru “Slavonska košarica” koji je osnovan 2011. godine, a koji je dosad okupio više od sto članova iz pet slavonskih županija. Skupština klastera danas će se održati u Đakovu, u restoranu Sokak u 18 sati, doznajemo od predsjednice Vesne Živković, koja ističe da klaster okuplja proizvođače hrane, pića, suvenira, ali i druge turističke subjekte.
  Današnji skup prigoda je za analizu rada u prošloj godini, ali i dogovor o planu za ovu godinu, ističe predsjednica.
  “Na različite načine nastoji se pomoći članovima, organizirali smo edukacije, preko web portala članovi klastera se mogu reklamirati i prodavati svoje proizvode, organizirane su prezentacije u Dalmaciji, Istri, a u planu je i slovensko tržište”, izdvaja predsjednica Skupštine Turističkog klastera “Slavonska košarica”.
  Član Turističkog klastera “Slavonska košarica”je i đakovačka Državna ergela lipicanaca koja svojim novim programima u zatvorenoj jahaonici nastoji obogatiti turističku ponudu grada i privući još više turista.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog