Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Tomić: “Vinkoviću su drugi krivi za katastrofalno stanje u gradu”

  Na priopćenje gradonačelnika Zorana Vinkovića uslijedila je i brza reakcija iz SDP-a čiji predsjednik Damir Tomić ističe da je “Zoran Vinković jedini gradonačelnik na svijetu kojemu su drugi krivi za katastrofalno stanje u gradu koji on vodi”.
  Podsjećajući ga da je njegova dužnost utvrditi dobre odnose s državnom vlasti i učiniti sve da građani Đakova žive bolje, Tomić konstatira da je Vinković izolirao grad i zavadio se sa svima, a što se tiče poljoprivrede upućuje ga na njegove koalicijske partnere još od vremena kada su, kako navodi Tomić, uništili PIK Đakovo.
  “Neka gradonačelnik navede točno na koje on to projekte misli i mogućnosti koje Grad redovito iskorištava. Jer valjda bismo svi onda vidjeli i osjetili isto”, ističe se u Tomićevu priopćenju uz poziv gradonačelniku da isto tako navede koliko sredstava Đakovo dobije iz županijskog proračuna, te da građanima pojasni i mogućnosti koje Srednja strukovna škola ne koristi već nekoliko godina, jer upravo Grad i Županija ne čine ništa po tom pitanju, iako je Županija osnivač škole.
  Tomić poziva gradonačelnika Vinkovića da isto tako pojasni na koji to način Grad pomaže u rješavanju problema Ergele koju je “njegov koalicijski partner HDZ uzeo Đakovu, a SDP vratio”.
  “Neka pojasni i kako to da smo u Gradu dobili odgovor da dokumentacija za rekonstrukciju Preradovićeve ulice ne postoji, u trenutku kada je podnio amandman za istu, a SDP htio uvrstiti rješavanje problema te ulice u rebalansu Državnog proračuna”, pojašnjava Tomić zaključujući da, “kao i obično, Vinković samo politizira i skuplja jeftine političke bodove. I to, možda, još samo kako bi šarmirao svoje koalicijske partnere”.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog