Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • SDP nudi pomoć poljoprivrednicima i poduzetnicima

  Ponavljajući svoju ocjenu o neradu i nesposobnosti gradske “dražesne koalicije” HDZ-a i HDSSB-a”, predsjednik đakovačkog SDP-a Damir Tomić poziva ih da na web stranicama Ministarstva poljoprivrede prouče prijedlog Strategije ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje do 2020. godine i daju svoj doprinos tom dokumentu.
  “Ako gradonačelnik i njegova koalicija žele pomoći poljoprivrednicima koji mogu koristiti sredstva iz EU fondova, neka onda krenu na vrijeme jer prvi natječaji kreću već krajem ožujka, a strategija je prvi preduvjet kojim će poljoprivrednici staviti naglasak na ono što oni smatraju važnim. Ako je njihov cilj samo politiziranje, što su činili do sada, onda neće napraviti ništa”, tvrdi Tomić.
  S obzirom na dosadašnju neaktivnost koalicije HDZ-a i HDSSB-a, Tomić poziva potencijalne korisnike EU sredstava, odnosno poljoprivrednike, ali i obrtnike, te male i srednje poduzetnike koji svoje projekte žele prijaviti na natječaj za Poduzetnički impuls, da se obrate za savjet i pomoć u pripremi projektne dokumentacije u prostorije đakovačkog SDP-a.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog