Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vuković:”Isključili su me jer sam bio prijetnja”

  “Oprosti im Bože, jer ne znaju što čine!”- tim je riječima Tomislav Vuković reagirao na odluku Gradskog odbora SDP-a o isključenju iz stranke. Podsjetio je i na razloge zbog kojih se, kako kaže, našao na listi za odstrel, čime je bila povrijeđena taština tadašnjeg predsjednika Josipa Matkova.
  “Ključno za izbacivanje iz SDP-a je upravo situacija da sam bio ozbiljan protukandidat gospodinu Matkovu u njegovoj želji da bude predsjednik Gradskog vijeća, a isto tako i prijetnja da ću se kandidirati za predsjednika Gradske organizacije u narednom mandatu, pa je u dogovoru s istomišljenicima odrađeno sve kako bi se mene eliminiralo iz tih pokušaja”, pojašnjava Vuković.
  Za “grijehe” koje mu se stavljaju na teret, odnosno za optužbe da je djelovao suprotno interesima i odlukama Gradskog odbora, kaže da jednostavno ne stoje jer se Gradski odbor tada nije sastajao, a nije bio formiran ni Klub vijećnika SDP-a.
  Vuković najavljuje da svoj daljnji politički rad nastavlja kao nezavisni vijećnik na socijaldemokratskoj platformi te da će biti “glasnogovornik isključenih i suspendiranih mladih i obrazovanih članova stranke i intelektualaca koji nisu pristali na nedemokratsku praksu aktualnog čelništva đakovačkog SDP-a”.
  Priznaje da mu ova situacija nije ugodna i što nakon 25 godina dolazi do raskida, ali i dodaje da osjeća i “olakšanje zbog raskida veza s osobama koje ne prihvaćaju demokratske standarde u politici”.
  Svojim dolaskom na konferenciju za novinare podršku isključenom članu SDP-a dalo je nekoliko također isključenih i suspendiranih članova, ali i onih koji nisu isključeni. I oni najavljuju svoje očitovanje o stanju u đakovačkom SDP-u.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog