Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Tomislav Vuković isključen iz SDP-a

  Gradski odbor đakovačkog SDP-a na svojoj drugoj sjednici, održanoj 30. prosinca prošle godine, donio je odluku o isključenju Tomislava Vukovića, navodi se u priopćenju koje potpisuje tajnik Danko Kočiš.
  Kao razlog navodi se “grubo kršenje Statuta Socijaldemokratske partije Hrvatske”. Naime, Vukoviću se zamjeraju postupci koji su, kako stoji u priopćenju, u suprotnosti sa svim odlukama tijela Gradske organizacije i Povjerenika đakovačkog SDP-a, a posebno se navodi da je prihvatio funkciju potpredsjednika Gradskog vijeća, kao i funkciju člana Upravnog vijeća u Centru za kulturu suprotno stavu Gradskog odbora SDP-a o neprihvaćanju funkcija u tijelima vlasti.
  Vukoviću se zamjera i glasovanje za proračun kojega su članovi Gradskog odbora SDP-a ocijenili “iznimno lošim i niti malo u funkciji razvoja grada”.
  Navodi se također da je povjerenik Gradskog odbora SDP-a zatražio od Tomislava Vukovića da podnese ostavku na funkciju potpredsjednika Vijeća, što nije učinjeno ni nakon dvije održane sjednice, pa je Gradski odbor, kako se navodi, uzevši u obzir sve to “jednoglasnom odlukom isključio Tomislava Vukovića iz članstva u SDP-u.”

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog