Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • SDP:”Dražesna koalicija HDZ-a i HDSSB-a nije napravila ništa”

  “Dražesna koalicija HDZ-a i HDSSB-a u prvih šest mjeseci vlasti nije napravila ništa u gradu, osim povećanog broja sjednica Gradskog vijeća, ali samo zato da bi vijećnici dobili veće paušale”, ocijenio je predsjednik đakovačkog SDP-a Damir Tomić.
  Prozvao je aktualnu gradsku vlast da od srpnja prošle godine, kada su raspisani brojni natječaji za tijela lokalne i regionalne samouprave za dodjelu bespovratnih sredstava, te osiguranje administrativne i tehničke podrške za korištenje fondova EU, nije reagirala niti jednim projektom.
  “Uopće se ne javljaju na natječaje, uopće”, upozorio je Tomić.
  Ilustrirao je to i tvrdnjom da Lokalna akcijska grupa Strossmayer, kojom se hvali gradonačelnik, nije prošla ni administrativnu provjeru za dodjelu bespovratnih sredstava iz IPARD programa, a reagirajući na HDZ-ove prozivke podsjetio je da je upravo njihova vlada, uz šutnju i podršku đakovačkog HDZ-a, uzela Đakovu i rodilište i sud i Ergelu, a da je SDP vratio Ergelu.
  “Đakovo je grad koji tone i koji napušta sve veći broj mladih”, konstatirao je SDP-ov gradski vijećnik Josip Matkvov.
  “Tužna je to istina, ali ono što je još tužnije to je da ova dražesna koalicija ne čini ništa da to pokuša zaustaviti. U ovih šest mjeseci dražesna se koalicija pokazala nekompetentnom, nezainteresiranom i nesposobnom. Ova gradska vlast čini samo jednu grešku, a to je da ne radi apsolutno ništa”, tvrdi Matkov.
  Čelnici SDP-a pozvali su gradsku vlast da što prije pokrene poduzetničke zone i poduzetnički centar koji bi, kako su istaknuli, trebao biti logistika gospodarstvu, a ukoliko to nisu u stanju da se povuku za dobrobit građana.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog