Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prijevarom do potrošača!?

  Pojava novih distributera električne energije dovela je do konkurencije i borbe za potrošače, a čime se sve distributeri služe govori i primjer slušateljice koja nam se danas javila, a čija priča može poslužiti kao upozorenje drugima. Željela je, međutim, ostati anonimna.
  Slušateljica tvrdi da joj je na vrata pozvonila ženska osoba, koja se nije predstavila, niti je rekla za koga radi, pitajući je plaća li redovito struju Elektroslavoniji, te zatražila i uplatnice na uvid. Govorila je o popustu i ponudila joj je ugovor na potpis, što je slušateljica i prihvatila, tek kasnije shvativši da nije riječ o Elektroslavoniji, nego o tvrtki RWE. Isto je učinila i njezina susjeda nakon čega joj je sve postalo sumnjivo, te je od te ženske osobe, koja je još bila u zgradi, zatražila svoj ugovor koji je, kako pojašnjava, na prijevaru potpisala.
  Nakon toga, naša slušateljica obratila se i u sjedište te tvrtke u Zagrebu gdje su je uputili da napiše prigovor. No, željela je tu svoju priču podijeliti kako drugi ne bi napravila istu, kako kaže, “glupost”, kao i ona.

  U pojašnjenju na naš upit direktor tvrtke RWE Zoran Miliša ističe da oni ne vrše prodaju s vlastitim ljudima, nego iznajmljuju tvrtke koje za njih prodaju “od vrata do vrata”. Navodi također da je trenutačno oko 300 ljudi, odnosno agenata na terenu koji su prošli školovanje, potpisali etičke kodekse ponašanja, te dodaje da su pod vrlo rigidnim uvjetima kontrole.
  “Ukoliko se napravi nekakav propust, ili prijevara vrlo rigidno to kažnjavamo i takav ugovor se automatski raskida”, kategoričan je Miliša koji izražava žaljenje, ukoliko se to stvarno i dogodilo.
  No, dodaje da se često ispostavi da ljudi poistovjećuju njihove predstavnike s HEP-om.
  Opširnije o toj temi bit će riječi u sutrašnjoj emisiji “Izravno” koja počinje u 13,30.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog