Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovčani u dobrom raspoloženju uplesali u Novu 2014.

  U dobrom raspoloženju, uz pjesmu, ples i lijepe želje Đakovčani su ispratili Staru i dočekali Novu 2014. godinu na proslavi na otvorenom koju je i ove godine na gradskom korzu organizirao Grad Đakovo.
  Zajedničkim odbrojavanjem i čestitkom u Novu godinu svoje sugrađane uveo je gradonačelnik Zoran Vinković, dok je vedro novogodišnje nebo, ali kroz zaglušujuću buku pirotehnike, obasjavao tradicionalni vatromet, a čestitke se upućivale uz pjenušac. U Novu 2014. godinu Đakovčani su uplesali uz zvuke Glazbenog sastava Nova banda, a silvestarski i novogodišnji program na gradskom korzu još su obogatili Sanja i Grega bend, Tamburaški sastav Izvor, Đerdani i Feis band.

  Ono što je doprinijelo opuštenom novogodišnjem slavlju zasigurno je i topla noć koju su obilježila čak četiri celzijeva stupnja, pa mnogima nije bilo teško doći do korza i na otvorenom dočekati smjenu dviju godina.
  Ispraćaj 2013. i doček Nove 2014. godine donio je pune ruke posla policiji iako ozbiljnijih posljedica nije bilo. Naime, kako doznajemo, zabilježeno je nekoliko manjih narušavanja javnog reda i mira, a bilo je više dojava o zapaljenim kontejnerima, razbijenim staklima i slično. U prometu je noć protekla samo s jednom manjom materijalnom štetom, a nije bilo niti ozljeđivanja od pirotehnike, propucavanja i slično. No, posljedice novogodišnjeg slavlja bile su itekako vidljive na ulicama u središtu grada, na čijem su otklanjanju jutros rano radili djelatnici Univerzala, čisteći nabacani otpad i ostatke pirotehnike koji su prekrili i kolnike i nogostupe.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog